Pelbagai jenis keropok ikan dari Negeri Kelantan , jom kita pakat tengok ....
Enak di makan dalam apa jua keadaan...snek yang 'easy to prepare'
paling penting....'sedap sokmo'....
Antara Jenis-Jenis Keropok ialah.
Kategori:Keropok Lekor
Jenis:Keropok Lekor Losong
Saiz: kecil
Kuantiti: 24 batang
Harga:RM 10 (Sebungkus)
Kod: L001
Jenis:Keropok Lekor Losong
Saiz: besarKuantiti: 12 batang
Harga:RM 10 (Sebungkus)
Kod: L002
Kategori:Keropok Ikan Keping/Mentah
Jenis:Keropok Ikan Tambang (Gred A)Berat: 500g
Harga:RM 10
Tekstur:Rasa lebih ikan,keropok agak tebal
Kod: M001
Enak di makan dalam apa jua keadaan...snek yang 'easy to prepare'
paling penting....'sedap sokmo'....
Antara Jenis-Jenis Keropok ialah.
Kategori:Keropok Lekor
Jenis:Keropok Lekor Losong
Saiz: kecil
Kuantiti: 24 batang
Harga:RM 10 (Sebungkus)
Kod: L001
Jenis:Keropok Lekor Losong
Saiz: besarKuantiti: 12 batang
Harga:RM 10 (Sebungkus)
Kod: L002
Kategori:Keropok Ikan Keping/Mentah
Jenis:Keropok Ikan Tambang (Gred A)Berat: 500g
Harga:RM 10
Tekstur:Rasa lebih ikan,keropok agak tebal
Kod: M001
Jenis:Keropok Ikan Tambang
Berat: 500g
Harga:RM 9
Tekstur:Rasa lebih ikan,keropok agak tebal
Kod: M002
Jenis:Keropok Ikan Parang
Berat: 500g
Harga:RM 7
Tekstur:Rasa kurang ikan,keropok ringan,sesuai diberi makan untuk kanak-kanak
Kod: M003
Jenis:Keropok Ikan Jejari
Berat: 500g
Harga:RM 7
Tekstur:Rasa kurang ikan,keropok ringan,sesuai diberi makan untuk kanak-kanak ,nak bersahur lagi bestttt
Kod: M004
.Kategori:Keropok Segera
Jenis:Keropok Sira
Berat: 75g
Harga:RM 1.20
Kod: S001
Jenis:Keropok segera biasa
Berat: 90g
Harga:RM 1.30
Kod: S002
Untuk kemudahan urusan dan sebarang pertanyaan,sila hubungi
Dato' Mohamad Saiful Azizan b Tan Sri Che Ghani (sms/ call : 010-1112223)
azizan_saiful@yahoo.com
Dr. Anas B Azmi (sms/ call : 013-5454546)
nsz_1891@yahoo.com
ps:sila call @sms sebelum sebarang urusan pembayaran.
Urusan bayaran melalui :
BANK ISLAM : 14300072638524
DATO’MOHAMAD SAIFUL AZIZAN B TAN SRI CHE GHANI
Maybank: 162236582726
DATO’MOHAMAD SAIFUL AZIZAN B TAN.SRI CHE GHANI
No comments:
Post a Comment